top of page
Onderwater Scuba Diving

Diensten

Naast onze organische rolverdeling binnen i-Cruit, brengen wij allemaal een stuk van onszelf in. Onze passie, ons authentieke zelf, wat ons drijft in het dagelijkse leven, waarin wij zinvolheid ervaren, of waarin wij onszelf hebben gevonden. Dit stuk van ons delen wij met elkaar en met ieder waarmee het resoneert. 

Light

Recruitment Diensten

Cees en Ilonka beschikken over specialistische kennis en ervaring binnen recruitment domeinen. Wij gaan uit van de uniekheid van kandidaten en organisaties, waardoor wij potentiële kandidaten helpen zichzelf te herkennen in de omgeving van onze opdrachtgevers.

 

Wij bieden maatwerk voor:

Inbound Recruitment

Employer Branding

Candidate Journey

Zij-instroom Trajecten

Procesinrichting

Talentmanagement

Recruitment Marketing

Het Talentenpaspoort

Het matchen van kandidaten met een vacature gebeurt op basis van diploma’s, werkervaring en cultuur. De praktijk leert ons echter dat diploma en ervaring niet altijd goede voorspellers zijn voor duurzaam werkplezier.

 

Vanuit de passie voor WERKplezier is Ilonka gecertificeerd coach voor het talentenpaspoort dat op individuele basis en groepsbasis kan worden ingezet om de WERKelijke talenten zichtbaar te maken.

Human Design

Human Design

Human Design is een systeem dat de brug legt tussen wetenschap en Oosterse systemen. Het bevat onderdelen uit de genetica, kwantumfysica, biochemie en natuur- en sterrenkunde. Maar ook de I-Ching, het Chakra Systeem en de Tree of Life van de Kaballah.

Vanuit haar nieuwsgierigheid naar en ervaring met zowel wetenschap als spiritualiteit is Nathalie opgeleid tot professioneel Human Design Analist. Hiermee faciliteert ze het ontdekken van wie je echt bent, middels je genetische blauwdruk.

Contact

Heb je interesse in een van onze diensten? We horen graag van je!

Bedankt voor je bericht! We nemen binnen 1 werkdag contact op.

bottom of page