top of page

i-Cruit IT

holistisch recruitment

i-Cruit logo

IT Project Recruitment

i-Cruit IT project recruitment richt zich op value based IT organisaties met een recruitment uitdaging. Succesvol kunnen zijn in deze omgevingen vraagt om een vorm van bewustzijn,  omdat het om zoveel meer gaat dat het klassiek matchen van IT professionals. 

We willen ons niet verliezen in het omschrijven en uitschrijven van onderdelen van een succesvolle recruitment strategie en de invulling daarvan. Dat lees je overal en is zonder context weinig waardevol. Laat onze opdrachtgevers getuige zijn van onze (on site) recruitment oplossingen! Een kennismaking zal veelzeggend zijn om vast te stellen of wij samen succesvol gaan zijn.

i-Cruit heeft inmiddels een verifieerbaar succesvol track-record bij meerdere organisaties, waarbij Xebia en ANVA binnen de context van holistisch samenwerkingsverband representatief zijn.

Een duidelijk recent voorbeeld van co-creatie met onze klanten is - naast het invullen van 40 vacatures binnen 10 maanden - het ontwikkelen en succesvol inrichten van een ANVA COBOL Academy, waarbij ons holistische uitgangspunt en onze samenwerking met het UWV inmiddels landelijke aandacht heeft gekregen. Ons verhaal is altijd groter, net als ‘de mens’. 

De Essentie

Natuurlijk kan ik hier een obligaat verhaal over onze diverse  IT recruitment projecten schrijven, ondermeer de bijna 15 jaar bij de Xebia Group waar i-Cruit IT als externe partner met een team van recruiters verantwoordelijk is geweest van alle deelnemingen binnen de domeinen software engineering & digital transformation  

 

Maar wat ik in essentie echt heb mogen doen is Mijzelf herkennen in deze value based omgeving, waar niets aan potentiële  kandidaten ‘verkocht’ hoefde te worden, anders dan het helpen herkennen van professionals in zichzelf, de values van Xebia en het zoeken naar de beste passende rol binnen de organisatie.

 

Juist dit holistische principe gaat zoveel verder dan de klassieke match tussen ‘bedachte functie’ en het afstrepen van ‘kennis & ervaring’. Het vraag om Zelfkennis, authenticiteit en beweegbaarheid binnen de professionele omgeving.

 

We hebben er een fantastisch succes van kunnen maken en ik had geen dag willen missen.

Cees Hupkes, oprichter i-Cruit

Image by Linus Nylund

Contact

Heb je interesse in IT Project Recruitment? We horen graag van je!

Bedankt voor je bericht! We nemen binnen 1 werkdag contact op.

bottom of page