Voor vacatures in de Animal Care branche.

 

Werken in de Animal Care branche, daar kies je bewust voor. Willen bijdragen aan dierenwelzijn en diergezondheid omdat je weet dat dit onlosmakelijk verbonden is met onze gezondheid, levensgeluk en voedsel.

i-Cruit Animal Care is als recruitment partner dé specialist in de markt met een groot netwerk. Recruitment is mensenwerk maar digitale tools zijn niet meer weg te denken. Interactief en persoonlijk gaan bij i-Cruit Animal Care hand in hand.

Bent u op zoek naar een professional?  Dan ondersteunen wij u graag. Neem vrijblijvend contact op voor een verkennend gesprek.

Bent u als professional op zoek naar een baan binnen de branche, vul dan uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Dus zoekt of bent u: 

  • Dierenarts of paraveterinair
  • Product Manager of Technical Support Manager
  • Regulatory Affairs Manager of Quality Manager
  • Praktijk Manager, Team Mananager of Director
  • Nutritionist, Product Developer of Product Technologist
  • Sales Manager,  Account Manager of Customer Service
  • Of een andere specialist binnen de branche; Animal Science, Animal Health, Animal Feed, Animal Nutrition, Animal Care of Veterinair
    .
dan spreken wij u graag!

Onze werkwijze

Onze werkwijze draait om openheid en vertrouwen. Recruitment is een specialistisch vak en kost tijd, en het begint met een gesprek. Ons doel is om u als opdrachtgever maximaal te ontzorgen door maatwerk te leveren. Met kandidaten spreken wij over wat het beste past bij de de wensen, kwaliteiten en levensfase waarin ze zitten zodat we een optimale match kunnen maken want plezier werkt!


Wij ondersteunen werkgevers ook graag bij andere vraagstukken; talentmanagement, arbeidsmarktcommunicatie, recruitment marketing, employer branding, inrichting recruitment proces, inbound recruitment en andere recruitment thema's.

Deel deze pagina: