Welkom op de pagina van i-Cruit Animal care. De werving- en selectiepartner voor werkgevers en werknemers in de Animal Care branche.

 

Werken in de Animal Care branche, daar kies je bewust voor. Willen bijdragen aan dierenwelzijn en diergezondheid omdat je weet dat dit onlosmakelijk verbonden is met onze gezondheid, levensgeluk en voedsel.

Bent u op zoek naar een professional? Wij werken voor organisaties in en buiten Nederland en onderscheiden ons door een combinatie van; een persoonlijke aanpak, inzet van digitale search tools, recruitment marketing en een uitgebreid netwerk. 

Bent u als professional op zoek naar een baan binnen de branche, vul dan uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Dus zoekt of bent u: 

  • Dierenarts of paraveterinair
  • Product Manager,  Technical Support Manager of Category Manager
  • Regulatory Affairs Manager of Quality Manager
  • Praktijk Manager, Team Manager of Clinical Director
  • Nutritionist, Product Developer of Product Technologist
  • Sales Manager,  Account Manager of Customer Service
  • Of een andere specialist binnen de branche; Animal Science, Animal Health, Animal Feed, Animal Nutrition, Animal Care of Veterinair
    .

dan spreken wij u graag! 

 

Onze werkwijze

Onze werkwijze draait om openheid en vertrouwen. Recruitment is een specialistisch vak en kost tijd, en het begint met een gesprek. Ons doel is om u als opdrachtgever maximaal te ontzorgen door maatwerk te leveren. Met kandidaten spreken wij over wat het beste past bij de de wensen, kwaliteiten en levensfase waarin ze zitten zodat we een optimale match kunnen maken want plezier werkt!


Wij ondersteunen werkgevers ook graag bij andere vraagstukken; talentmanagement, arbeidsmarktcommunicatie, recruitment marketing, employer branding, inrichting recruitment proces, inbound recruitment en andere recruitment thema's.

Deel deze pagina: