i-Cruit Horse & Talent is hét bemiddelingsbureau voor de hippische branche.

 

Als ervaringsdeskundigen op het gebied van het fokken en houden van paarden binnen een commerciële omgeving en met het oog op paardenwelzijn, begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk goede collega’s zijn binnen jouw bedrijfsvoering. Door onze passie voor het hippische vak te verbinden met kennis van de arbeidsmarkt kunnen wij met gepaste trots zeggen de juiste partner zijn voor het succes van jouw paardenbedrijf!

Onze werkwijze

Onze kracht is persoonlijk contact en wij verdiepen ons in onze klantwensen en het aanbod aan hippisch talent voor het maken van de allerbeste match.
Wij bemiddelen voor alle functies binnen de Hippische branche. Laat ons snel weten naar welk talent jij op zoek bent!

Ben jij op zoek naar een baan in de Hippische wereld, dan maken wij heel graag kennis met jou. Deel jouw talent met ons, zodat we weten wat jouw kennis, ervaring en ambitie is voor het maken van de beste match. Wij bemiddelen voor vaste en tijdelijke banen (ook ZZP)!

 

ik zoek kandidaten          ik zoek werk

 

Wie zijn wij?

 

Mireille van Limburg Stirum

Paarden spelen een rol al mijn hele leven. Ik heb een dynamisch gezinsleven met honden en paarden weten te combineren met een internationale functie van Personal Assistent. Binnen deze functie in diverse branches heb ik veel ervaring opgedaan, onder andere ook in het recruiten van talent. 
Mijn kwaliteit zie je terug in de persoonlijke aanpak en het verbinden van gepassioneerde mensen binnen een ambitieuze en commerciële werkomgeving. Inmiddels heb ik een hecht netwerk van kandidaten alswel klanten in de Hippische branche. Allemaal kunnen zij rekenen op een maatwerk plaatsing.
mireille

Mireille van Limburg Stirum i-Cruit Horse and Talent

Linde van den Camp


Op 6-jarige leeftijd begon ik met paardrijden, wat mijn passie voor de hippische wereld aanwakkerde. Na het behalen van mijn bachelor Bedrijfseconomie aan de Hogeschool van Amsterdam, werkte ik in het commerciële vastgoed, waar ik mijn vaardigheden in planning, financiën en communicatie ontwikkelde. Nu breng ik deze ervaring en vaardigheden over naar de hippische sector, waar ik me richt op marketing en social media bij i-Cruit Horse and Talent.

linde

Linde van den Camp i-Cruit Horse and Talent

 

Deel deze pagina: