Werken als waarnemer kan je helpen om te kijken bij verschillende praktijken zonder dat je direct een langdurige werkrelatie aangaat. 

Waarnemen kan bij ons in loondienstverband zodat jouw sociale vangnet gewaarborgd blijft of als ZZP-er. Tijdelijk waarnemen ter overbrugging naar een vaste baan is een mogelijkheid waar veel dierenartsen al gebruik van hebben gemaakt. Neem contact met ons op en deel jouw wensen!

Inzet is altijd op basis van goed overleg want werkplezier staat op nummer 1 bij ons.


Wie zijn wij en hoe werken wij?
Werken in de Animal Care branche, daar kies je bewust voor. Willen bijdragen aan dierenwelzijn en diergezondheid omdat je weet dat dit onlosmakelijk verbonden is met onze gezondheid, levensgeluk en voedsel. i-Cruit Animal Care vindt het belangrijk om de community waarvoor we werken te begrijpen. Wat drijft mensen, wat willen werkgevers, wat zijn de ontwikkelingen en trends; het zijn essentiële zaken die bij ons werk horen. 

Join en volg....
ons op LinkedIn, Facebook om op de hoogte te blijven. Kijk ook eens op de website van onze veterinair recruiter, Ilonka Colstee.

Heb je interesse of wil je meer weten, vul dan het formulier hiernaast in. Wil je direct contact? Bel of mail: Ilonka Colstee, ilonka@i-cruit.nl of 06-50515113. 

Deel deze pagina: