Learn More
Cees Hupkes inbound recruiter

Cees Hupkes

Oprichter

Ik heb het geluk gehad om kort na mijn studie al in 1997 te kunnen kiezen voor mijn professionele lust & leven; recruitment! Als founder van i-Cruit in 2007 is ons uitgangspunt altijd ‘quality without compromise’ geweest. Voor onze klanten (werkgevers) zijn wij ambassadeur, wij ‘verkopen’ dan ook geen vacatures, maar laten professionals zichzelf herkennen in authentieke profielen van werkgevers die we ook echt kennen. De loyaliteit van onze opdrachtgevers en de duurzaamheid van i-Cruit bevestigen ons gelijk…

Loes Hupkes i-Cruit Interactive Recruitment

Loes Hupkes

Directeur

Eind jaren 80 startte ik bij direct writer OHRA, om in 2003 over te stappen naar Delta Lloyd Asset Management in Amsterdam. De rollen varieerden van ondersteunend of projectmanagement naar leidinggevend en van administratief en communicatief naar pure sales.

In 2008 stapte ik over naar i-Cruit, het bedrijf van mijn broer, en werd ik verantwoordelijk voor de financiële gang van zaken, PR en communicatie. Al snel werd ik ook verantwoordelijk voor specifieke procedures.

Tegenwoordig combineer ik marketing, communicatie, database (big data), IT en financiën voor alle labels van i-Cruit.

i-Cruit Interactive Recruitment, iets voor jou?

JIJ

Interactive Recruitment

Heb je een passie voor recruitment en passie voor een niche markt? Laat het ons weten en kijk of inbound recruitment ook binnen jouw niche markt kan worden toegepast.

Of combineer deze nieuwe manier van recruitment met jouw manier en vindt makkelijker kandidaten. Natuurlijk blijf je zoeken naar die perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever.