Learn More
Cees Hupkes inbound recruiter

Cees Hupkes

Oprichter

Ik heb het geluk gehad om kort na mijn studie al in 1997 te kunnen kiezen voor mijn professionele lust & leven; recruitment! Als founder van i-Cruit in 2007 is ons uitgangspunt altijd ‘quality without compromise’ geweest. Voor onze klanten (werkgevers) zijn wij ambassadeur, wij ‘verkopen’ dan ook geen vacatures, maar laten professionals zichzelf herkennen in authentieke profielen van werkgevers die we ook echt kennen. De loyaliteit van onze opdrachtgevers en de duurzaamheid van i-Cruit bevestigen ons gelijk…

ilonka_veterinair_recruiter_

Ilonka Colstee

Veterinair Recruiter

Passion works

From veterinary medicine to digital dosing of livestock feed, it all has to do with animal welfare and animal health. In this specialised area of the Dutch and Belgian labour market, I know my way around, I’ve got years of experience and an extensive network. Professionals in this specialised field are characterised by their passion, drive and craftsmanship; I recognize myself in that.

Loes Hupkes i-Cruit Interactive Recruitment

Loes Hupkes

Directeur

Eind jaren 80 startte ik bij direct writer OHRA, om in 2003 over te stappen naar Delta Lloyd Asset Management in Amsterdam. De rollen varieerden van ondersteunend of projectmanagement naar leidinggevend en van administratief en communicatief naar pure sales.

In 2008 stapte ik over naar i-Cruit, het bedrijf van mijn broer, en werd ik verantwoordelijk voor de financiële gang van zaken, PR en communicatie. Al snel werd ik ook verantwoordelijk voor specifieke procedures.

Tegenwoordig combineer ik marketing, communicatie, database (big data), IT en financiën voor alle labels van i-Cruit.

i-Cruit Interactive Recruitment, iets voor jou?

JIJ

Interactive Recruitment

Heb je een passie voor recruitment en passie voor een niche markt? Laat het ons weten en kijk of inbound recruitment ook binnen jouw niche markt kan worden toegepast.

Of combineer deze nieuwe manier van recruitment met jouw manier en vindt makkelijker kandidaten. Natuurlijk blijf je zoeken naar die perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever.

 

Suzan Oude Essink

Suzan Oude Essink

i-Cruit-Zorg

Ik zelf ben 20 jaar lang werkzaam in de jeugdzorg (LVB) als seniorgroepsleider. 

Ik heb veel passie voor het werken met mensen met complexe problematieken. Het is een missie geworden om een bredere groep cliënten te kunnen helpen door zeer ervaren en capabele ZZP-ers te sturen naar teams waar het niet goed gaat of waar de problematiek dusdanig groot is, dat er expertise van buitenaf (tijdelijk) nodig kan zijn.