'We live performance'

 

Daarom willen we de beste match maken. We kijken verder dan een CV en zorgen voor balans tussen werk en privé. Een match die werkt, nu en in de toekomst. Wij verbinden mensen met een hart dat sneller gaat kloppen van techniek en van een toekomst in de technische industrie. Omdat wij onze medewerkers persoonlijk kennen en begeleiden, zorgen wij altijd voor de beste collega.

Onze missie

Iedereen verdient een baan die bij hem/haar past. Elk bedrijf verdient de engineer die bij hem/haar past.
Wij werken met mensen en niet met nummers. Persoonlijk contact met onze medewerkers en opdrachtgevers staat dan ook voorop. Alleen op die manier kunnen wij de betrouwbaarheid, veiligheid en professionaliteit garanderen. Voor zowel onze medewerkers als onze opdrachtgevers.

Onze werkwijze

We zijn betrokken en nieuwsgierig naar de ontwikkelingen om ons heen. We werken vanuit passie voor de perfecte match. Keywords zijn: Verbinden, No-nonsense detachering,  Persoonlijk contact, balans tussen werk en privé, vertrouwen en zekerheid.

 

Dus zoek of ben je 

  • technical engineer
  • process engineer
  • project engineer
  • on/offshore engineer
  • Wind turbine engineer
dan spreken wij je graag!


Wij ondersteunen bedrijven ook graag bij andere vraagstukken: arbeidsmarktcommunicatie, recruitment marketing, employer branding, inrichting recruitment proces, inbound recruitment en andere recruitment thema's.

Deel deze pagina:

Ik ben Dominique.

Ik ben opgegroeid in een wereld vol motoren, scheepvaart en techniek. 

Juist hier komt mijn motivatie vandaan om de beste match te maken.

Mail mij op dominique@i-cruit.nl of bel mij op 085-3036747

 

Dominique, recruiter

Dominique i-Cruit Technical & Engineering Recruitment

ik ben een bedrijf
of
ik ben een engineer