In Amsterdam, hartje De Pijp, zorgt dit top team voor hoogwaardige eerstelijns diergeneeskunde met duurzaamheid als belangrijke pijler.

Wil jij bij dit top team horen, lees dan snel verder.

Dierenkliniek De Pijp is niet alleen cat friendly maar heeft grote waardering van haar klantenkring (google reviews: 4,8 van totaal 5⭐) en daar is het team van 5 dierenartsen en 5 assistenten met recht trots op. In verband met aanhoudende groei zoeken wij een collega paraveterinair.

Wie ben jij:

 • Jij bent afgestudeerd paraveterinair en hebt al werkervaring opgedaan. Omdat er ook 2 collega assistenten in opleiding werken, is werkervaring een must
 • Je bent flexibel en natuurlijk klantvriendelijkheid. 
 • Je bent beschikbaar voor minimaal 24 uur maar wil je 40 uur werken dan kan dat ook. Wij horen van jou graag welke werkzaamheden jij als paraveterinair het liefste doet. Ben je allround of wil je alleen balie; laat het ons weten!
 • Jij spreekt naast Nederlands ook (redelijk) Engels ivm de internationale klantenkring.

Het aanbod:

 • De kliniek volgt het CAO en je bouwt pensioen op. 
 • Een eigen jaarlijks ontwikkel-/nascholingsbudget.
 • De praktijk heeft dagelijks een gezamenlijke heerlijke biologische lunch.
 • Een top team collega's waar gelijkwaardigheid en werkplezier belangrijk is. 
 • De praktijk is geopend van maandag t/m zaterdagochtend en je hoeft geen diensten te draaien.

Meer weten over Dierenkliniek De Pijp
Uiteraard zit Dierenkliniek De Pijp ook op social media waar je een goed beeld krijgt over deze sfeervolle kliniek. Kijk vooral ook even op www.dierenkliniekdepijp.nl

De procedure:

i-Cruit Animal Care ondersteunt de praktijk bij de zoektocht naar een collega en is geselecteerd als exclusieve partner. 
Heb je interesse in deze functie neem dan rechtstreeks contact op met i-Cruit Animal Care. 

 1. Wil je direct solliciteren, vul dan het formulier hiernaast in en voeg jouw CV toe voorzien van een profiel. 
 2. Na een kennismakingsgesprek met Ilonka Colstee, veterinair recruiter, stellen we je voor als jouw wensen aansluiten bij de cultuur en de behoefte van de praktijk.
 3. Hierna volgt een kennismakingsgesprek bij de praktijk en bij een wederzijdse klik volgt een meeloop dagdeel.
Heb je nog vragen vul dan ook het formulier hiernaast in. Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met: Ilonka Colstee, ilonka@i-cruit.nl of 06-50515113.

i-Cruit Animal Care; wie zijn wij en hoe werken wij?

Werken in de Animal Care branche, daar kies je bewust voor. Willen bijdragen aan dierenwelzijn en diergezondheid omdat je weet dat dit onlosmakelijk verbonden is met onze gezondheid, levensgeluk en voedsel. i-Cruit Animal Care vindt het belangrijk om de community waarvoor we werken te begrijpen. Wat drijft mensen, wat willen werkgevers, wat zijn de ontwikkelingen en trends; het zijn essentiële zaken die bij ons werk horen. 
Wij delen verhalen uit de praktijk, organiseren webinars, delen kennis en kunnen met trots zeggen dat we de Animal Care arbeidsmarktspecialist zijn voor Nederland en België. Recruitment is veel meer dan een vacaturetekst!

Join en volg....
ons op LinkedIn, Facebook om op de hoogte te blijven. Kijk ook eens op de website van onze veterinair recruiter, Ilonka Colstee.

Deel deze pagina: