Bij Dierenartsenpraktijk Dokkum e.o. werken ze met een projectgroep aan het verminderen van de ecologische voetdruk👟. Duurzaamheid is belangrijk bij Dierenartsenpraktijk Dokkum e.o. ook in het aangaan van een werkrelatie.

Van de 13 dierenartsen die bij Dierenartsenpraktijk Dokkum e.o.  werken in de verschillende disciplines, zijn 11 dierenartsen niet Fries en dat is niet voor niets. Dokkum is een prachtige vestingstad🏘️, de Waddeneilanden Ameland en Schiermonnikoog behoren tot het werkgebied en er heerst een prettig woon- en werkklimaat. En dit alles naast een gezellig team en een goed geoutilleerde praktijk, wat wil je nog meer?

Ben jij de 1e lijns paardendierenarts en kom jij het equine team versterken?

 Dierenartsenpraktijk Dokkum e.o. biedt jou:

 • Een baan voor 20-40 uur afhankelijk van jouw wens. De praktijk kent een dienstregeling maar voor jou zal dat alleen voor paarden zijn (1 - 4).
 • Een volledig ingerichte auto 🚘 voor het uitoefenen van jouw vak.
 • De mogelijkheid om je te ontwikkelen in jouw interessegebied. De huidige collega’s hebben de interessegebieden: Gebit, Orthopedie en Vruchtbaarheid.
 • Variëteit aan klanten; sport, opfok, hobby en fokkerij.
 • Slaapgelegenheid als je (nog) niet binnen 30 minuten van de kliniek woont
 • Wil je in het mooie Dokkum gaan wonen dan ondersteunen Dierenartsenpraktijk Dokkum e.o. en wij jou bij het zoeken naar passende woonruimte.
 • De praktijk volgt de CAO en jouw salaris wordt afgestemd op jouw ervaring.
 • Goede begeleiding, ook tijdens de diensten. De praktijk werkt met de leidraad “Jonge Dierenarts” van de Kernpraktijken. Ben je geen junior meer, ook dan staan jouw collega’s voor je klaar. Daarnaast is er regelmatig overleg over cases zodat je van elkaar kunt leren.

Kijk ook eens op de website van Dierenartsenpraktijk Dokkum e.o.. Klik hier voor de webpagina.

Kijk ook op de website over Dokkum. Een verrassend leuk & levendig stadje.

De procedure:
i-Cruit Animal Care ondersteunt de praktijk bij de zoektocht naar een collega en is geselecteerd als exclusieve partner. Om de praktijk te ontlasten vragen we je dan ook om rechtstreeks contact op te nemen met i-Cruit Animal Care. 

 1. Wil je direct solliciteren, vul dan het formulier in en voeg jouw CV toe. 
 2. Na een kennismakingsgesprek met Ilonka Colstee, veterinair recruiter, stellen we je voor bij Dierenartsenpraktijk Dokkum e.o.
 3. Hierna volgt een kennismakingsgesprek bij de praktijk en bij een wederzijdse klik volgt een meeloop dagdeel.
Heb je nog vragen vul dan ook het formulier hiernaast in. Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met: Ilonka Colstee, ilonka@i-cruit.nl of 06-50515113.

i-Cruit Animal Care; wie zijn wij en hoe werken wij?

Werken in de Animal Care branche, daar kies je bewust voor. Willen bijdragen aan dierenwelzijn en diergezondheid omdat je weet dat dit onlosmakelijk verbonden is met onze gezondheid, levensgeluk en voedsel. i-Cruit Animal Care vindt het belangrijk om de community waarvoor we werken te begrijpen. Wat drijft mensen, wat willen werkgevers, wat zijn de ontwikkelingen en trends; het zijn essentiële zaken die bij ons werk horen. 

Join en volg....
ons op LinkedIn, Facebook om op de hoogte te blijven. Kijk ook eens op de website van onze veterinair recruiter, Ilonka Colstee.

Deel deze pagina: