i-Cruit Loes Hupkes Cees Hupkes Gert van Huisstede
 
Loes Hupkes Inbound Recruitment Consultant bij i-Cruit BV
Loes Hupkes - Nijholt
06 - 2260 3502

Cees Hupkes Inbound Recruitment Consultant

Cees Hupkes
06 - 2888 6415
 Gert van Huisstede Inbound Recruitment Consultant bij i-Cruit BV
Gert van Huisstede
06 - 229 22 067
 


Eind jaren 80 startte ik mijn carrière bij direct writer OHRA, om in 2003 over te stappen naar Delta Lloyd in Amsterdam. De rollen varieerden van ondersteunend naar leidinggevend en van administratief en communicatief naar pure sales. In 2008 stapte ik over naar i-Cruit, het bedrijf van mijn broer, en werd ik verantwoordelijk voor de financiële gang van zaken, PR en communicatie. Al snel werd ik ook verantwoordelijk voor specifieke procedures, en nu ook voor het managen van i-Cruit. Mijn doel is op basis van juiste en volledige informatie de perfecte match te maken tussen kandidaat en opdrachtgever.
 
Ik heb het geluk gehad om kort na mijn studie al in 1997 te kunnen kiezen voor mijn professionele lust & leven; recruitment! Als founder van i-Cruit in 2007 is ons uitgangspunt altijd ‘quality without compromise’ geweest. Voor onze klanten (werkgevers) zijn wij ambassadeur, wij ‘verkopen’ dan ook geen vacatures, maar laten professionals zichzelf herkennen in authentieke profielen van werkgevers die we ook echt kennen. De loyaliteit van onze opdrachtgevers en de duurzaamheid van i-Cruit bevestigen ons gelijk…

Meer dan 35 jaar ervaring in Informatie Analyse, Sales, Account Management, Algemeen Management en Recruitment opgedaan bij Philips, IBM, ABECON, LogicaCMG, Qhuba, CNG, Quintor en i-Cruit.

Innovatieve bedrijven in een High Tech omgeving kenmerken mijn loopbaan tot nu toe, waarbij ik mijn activiteiten veelal verricht heb in een internationale omgeving.Ik ben zowel gewend te werken op C-Level als op operationeel niveau en heb een uitgebreid ICT netwerk.Als antwoord op de toenemende schaarste aan goede (IT) kandidaten gespecialiseerd in Inbound Recruitment en gecertificeerd als Hubspot Specialist. 

Deskundig, humor en ervaring zijn woorden die mij passen!